Praktisk information – Frederikssund

Du er velkommen til at kontakte mig på både mail, sms eller lægge besked på telefonsvarer. Der er lukket for telefonisk henvendelse om fredagen.

Mobil/SMS: 60 64 15 08  

Vær opmærksom på, at din første SMS til mig muligvis ikke er krypteret med mindre du selv har sørget herfor. Undlad derfor at oplyse cpr.nr og andre personfølsomme oplysninger.

Når jeg besvarer din SMS i en ny “tråd”, vil vi kunne SMS’e sikkert og krypteret. Det er dog dit ansvar, at andre ikke har adgang til SMS’er på din telefon, f.eks. ved at den er låst med kode.

 

Mail: mail@psykolog-annelundgaard.dk

Vær opmærksom på, at din første mail til mig ikke er krypteret, med mindre du selv har krypteret mail. Vær derfor opmærksom på ikke at skrive personfølsomme oplysninger såsom cpr.nr og helbredsmæssige oplysninger.

Når jeg besvarer din mail, kan den i visse tilfælde være krypteret. Du vil da få oplyst kode på sms, så det er vigtigt, at du oplyser mobilnummer i mailen.

Klinikken ligger på “Kontorhotellet” i Ny Østergade 5A, 1. sal, lokale nr. 9, 3600 Frederikssund. Bygningen ligger på hjørnet af Ny Østergade og Tværstræde.

Husk at være opmærksom på parkeringsregler og husk at stille P-skiven. Klinikken ligger tæt på busstoppested og 450 meter fra S-tog (Frederikssund).